GAZİANTEP / NİZİP - Mesleki Eğitim Merkezi

Eyl

NİZİP MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ´NE KAYITLARIMIZ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇERİSİNDE DEVAM EDECEKTİR.

OKULUMUZA KAYIR YAPTIRMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

Eyl

AÇIKÖĞRETİM KAYITLARI KAYIT YENİLEME İŞ VE İŞLEMLERİ OKULUMUZDA YAPILMAMAKTADIR.

AÇIKÖĞRETİM KAYITLARI KAYIT YENİLEME İŞ VE İŞLEMLERİ NİZİP HALK EĞİTİM MERKEZİ´NDE YAPILMAKTADIR.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE SAYGIYLA DUYURULUR.

EYLÜL 2018 DÖNEMİ KALFALIK USTALIK SINAVLARI SONUÇLARI

Ock

2018 HAZİRAN DÖNEMİ KALFALIK USTALIK SINAV PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK BAKABİLİRSİNİZ. (GÜVENLİK GEREĞİ SINAVA GİRECEK ADAYLARIN T.C. KİMLİK NUMARALARI KAPATILMIŞTIR.)

HAZİRAN 2018 KALFALIK USTALIK SINAVLARI

2018 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK KALFALIK SINAV BAŞVURULARI

KARİYER GÜNLERİ-2

15 ARALIK 2017 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00´DE NİZİP TİCARET ODASI BAŞKANI SAYIN MEHMET ÖZYURT KARİYER GÜNLERİ-2 KONUĞUMUZ OLACAKTIR.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

KARİYER GÜNLERİ-1

KARİYER GÜNLERİ-1 GÜNÜMÜZ 3 KASIM 2017 CUMA SAAT 14.00´DE OKULUMUZDA EKSEN BÜRO MOBİLYA ORTAKLARINDAN EMİN YILDIRIR KONUĞUMUZ OLACAKTIR.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

KÜTÜPHANEMİZ AÇILIYOR.

18 EKİM 2017 SAAT 14.00´DA YAPILACAK TÖRENİMİZLE KÜTÜPHANEMİZ AÇILIYOR.

ŞİMDİDEN KURUMUMUZA VE NİZİP HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN.

Ekm

2017 YILI USTALIK VE KALFALIK BELGE TÖRENİMİZ 18 EKİM 2017 TARİHİNDE SAAT 14.00 DA BAŞLAYACAK OLAN TÖRENİMİZLE HAK SAHİPLERİNE DAĞITILACAKTIR.

TÖRENİMİZE BAŞTA BELGE ALACAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ VE AİLELERİ, TÜM NİZİP ESNAFLARI VE SEVGİLİ HALKIMIZ TÖRENİMİZE DAVETLİDİR.

Ekm

YENİ KURULAN KÜTÜPHANEMİZE KİTAP BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ.

ADRES: İstasyon Mah. Sanayi Sitesi 9.Cadde No1 NİZİP/GAZİANTEP

Eyl

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇIRAK ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

OKULUMUZDA 3 YIL EĞİTİM GÖRÜP BAŞARILI OLAN KALFALIK BELGESİ ALIR.

OKULUMUZDA 4 YIL EĞİTİM GÖRÜP BAŞARILI OLAN USTALIK BELGESİ ALIR.

OKULUMUZA GELİN, MESLEK EDİNİN.

2017 EYLÜL DÖNEMİ USTALIK KALFALIK SINAVLARI SONUÇLARI

Eyl

AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI 19.09.2017 SALI GÜNÜ SAAT 14.00´ DE GERÇEKLEŞECEK PROGRAMIMIZ İLE BAŞLAYACAKTIR. KUTLAMA PROGRAMIMIZA TÜM ESNAFLARIMIZ ve DEĞERLİ HALKIMIZ DAVETLİDİR.